Corporate ZEN - Esteem

Corporate ZEN

Reinventăm întâlnirile corporate! Descoperă o nouă abordare a discuțiilor de business într-un cadru relaxant.

Organizaţi întâlnirile de business/management la ESTEEM Salon şi veţi descoperi o nouă strategie de relaţionare între membrii echipei, într-o atmosferă benefică atât business-ului, cât şi sănătăţii.  Aici, aveţi toate şansele pentru a vă redobândi entuziasmul, optimismul şi puterea de muncă. Aşadar, ce aţi spune de o terapie antistres şi un ceai aromat? Aveţi deja idei proaspete? Atunci luați agenda mai aproape și notați!

SPA MEETING (2-4 persoane)

Doriţi  o întalnire care sa vă impresioneze clienţii, sau poate că astăzi doriţi un moment în care să-i vorbiţi deschis colegului/partenerului de business, fără a folosi termeni impresionanţi ca deadline, cash-flow, obiective… atunci veniţi împreună la ESTEEM Salon!

Veti avea la dispozitie ambientul ESTEEM doar pentru voi timp de 3 ore, din care aproximativ 45’ vom aloca pentru discuțiile de business, în ședință privată. Veți dispune și de un flipchart pentru a ilustra ideile discutate. Pentru a profita la maxim de timpul alocat ședinței, vă punem la dispoziție gustări, cafea, ceai și apă.

Servicii propuse: Masaj relaxare, Tratament facial Bioline, Masaj facial, Reflexoterapie, Gomaj corporal, Împachetare cu nămol

Programul va fi personalizat în funcție de preferințe și de recomandările noastre.

Preț/persoană: 500 lei

Program ESTEEM

  • Luni - Sâmbătă
    9:00 – 21:00
  • Duminică
    Închis

Abonează-te la newsletter

Prin subscrierea la newsletter ești de accord cu politica de prelucrare a datelor.

Contact rapid: